Luxury Hotel Voucher


A1-Autoplaza is een moderne universele mobiliteits partner gespecialiseerd in exclusieve en jonge occasions. Bij ons kunt u terecht voor zowel de aankoop als de inruil van uw auto. Onze complete voorraad staat op onze site vermeld.
Vanuit onze loungeroom heeft u een prachtig uitzicht over al onze occasions. Onder het genot van een kop koffie staat ons verkoopteam u graag te woord.
Wij hopen u te mogen ontvangen in onze showroom op de Gooilandseweg 2 in Weesp

Luxury Hotel Voucher

Bij aanschaf van iedere occasion krijgt u van A1 Autoplaza als bedankje een Luxury Hotel Voucher cadeau ter waarde van €185,-.

 

A1 Autoplaza wilt u graag laten genieten van uw nieuwe aankoop. Daarom krijgt u van ons bij aanschaf van iedere occasion een Luxury Hotel Cadeau Voucher. Hiermee kunt u met nu net aangekochte occasion een leuke rit maken naar een van de tientallen luxe hotels in Europa. Met de Luxury Hotel Voucher kunt u in 5 landen binnen Europa uw partner gratis* meenemen naar een van de meest luxe hotels die er zijn. Kijk voor alle hotels op www.luxuryhotelcompany.com.

 

Spelregels:
Met de Luxury Hotel Cadeau Voucher heeft u recht op een gratis arrangement voor uw partner, familielid, vriend of vriendin. De 1e persoon betaalt bij aankomst in het hotel de arrangementsprijs en boekkosten zoals vermeld in de gids en op de website, de 2e persoon gaat tegen inlevering van de ondertekende voucher gratis mee. Naast de heerlijke Luxury arrangementen die wij voor u hebben geselecteerd, kunt u ook nog kiezen uit diverse voordelige VIP extra's. De tarieven en kamertypen vindt u in de Luxury HotelGids. De Luxury Hotel Cadeau Voucher heeft een beperkte looptijd. (Prijs)wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. De arrangementen en eventuele extra's zijn uitsluitend telefonisch te boeken via het bij ieder hotel vermelde telefoonnummer. Vermeld daarbij duidelijk de Luxury Hotel Cadeau Voucher en houd uw e-mail adres bij de hand. Als u arriveert in het hotel, lever dan een getekend exemplaat van de voucher in bij de receptie. Deze actie is een initiatief van Advalley B.V.. A1 Autoplaza is niet verantwoordelijk voor het verloop van de actie.